De mooiste dag uit mijn leven! (bruiloft) - Reisverslag uit New Delhi, India van Werner Jansen - WaarBenJij.nu De mooiste dag uit mijn leven! (bruiloft) - Reisverslag uit New Delhi, India van Werner Jansen - WaarBenJij.nu

De mooiste dag uit mijn leven! (bruiloft)

Door: Werner in India

Blijf op de hoogte en volg Werner

15 Februari 2010 | India, New Delhi

Deze week ben ik weer flink aan de stage gegaan.. Althans een beetje achterin de klas zitten en koffie drinken is natuurlijk niet heel veel inspanning. De leerkrachten hier vinden dat je, je niet teveel in moet spannen en willen graag dat je zit en rust. Doe ik natuurlijk heel graag! Maar toch ben ik bezig geweest. Mijn mentor, Mrs Shobana is niet op school, dus ik mag 2 uur les geven op een dag! De kinderen vinden het super leuk om spelletjes te spelen, en een muziek luisteren mijn mijn ipod, staat ook hoog op de lijst! Zo kom ik mijn dagen wel door!

Op de woensdag hebben we ons hoogtepunt tot nu toe meegemaakt! Rene, Pieter en ik zaten in onze ‘penthouse chill room’ toen we ineens een hoop geluiden en muziek hoorden. We renden snel richting het geluid. We zagen een mooi verkleedde en opgemaakte vrouw op een auto zitten. Het was een bruiloft! De locals zagen ons en we moisten meteen mee dansen en feesten! Wat een gekkenhuis! We warden binnengehaald als V.I.P’s We moisten met iedereen op de foto en we werden zelfs gefilmd. Helemaal gaaf! Filmpjes komen op internet!

Na 4 dagen stage is het wel weer tijd voor het weekend! Van vrijdag t/m zondag hebben we ‘ holiday’! Het wordt tijd om weer naar Pondicherry te gaan! In Pondicherry zit een tempel waar een olifant staat om je te zegenen. Je gooit een rupee in zijn slurf en hij zegent je door met zijn slurf op je hoofd te tikken! Met die zegening kon ik savonds aan mijn verboden stukje vlees beginnen; een heilig stukje bief! Ook het aller eerste koude biertje, na 3 weken, kon ik naar binnen gieten! Wat een feest!

Nog een aantal wistjedatjes:
Wist je dat:
In Cuddalore het beste Chinese restaurant zit van heel India!
Het Tamil schrift bestaat uit 246 tekens! Ik probeer het, met prive lessen, te leren lezen!
Je voor rs 200 een volle tafel met eten hebt! (rs65 is 1 euro)
Je voor rs 55 een fles King Fisher bier hebt(is 650ml)
Koeien hier over het strand lopen.
Kinderen in de goot plassen en poepen.
Mensen op straat slapen!
De nr1 slums sport: cock fight!
En als laatste, je kan hier gewoon een tostieapparaat kan kopen!!! En wij dat ook hebben gedaan!

Dit was weer een week vol mooie inspanningen. Volgende keer weer meer nieuwe verhalen.

X Werner vanuit Cuddalore, India!

• 17 Februari 2010 - 14:22

Mama:

Hoi lieve schat,
    Wat een beleving, elke dag weer. Fijn dat je ook foto‘s op de site gezet hebt. Zo voelen we ons dicht bij jou!! Wat gaaf om een bruiloft mee te maken. Wat een leuk klasje heb je. Ik hoop dat je met de kids leerzame en leuke dingen kunt doen. Ik tel al weer op je volgende verslag. xxx mama

• 03 Maart 2010 - 16:27

Femke:

Leuk al die weetjes,
    vooral dat tostiapparaat,haha
    NOOIT verwacht.
    Ook handig dat alles zo goedkoop is daar, wordt zeker meer bier(tjes) drinken.

Ik ben je site vandaag zo ongeveer rond geweest.
    Ben best jaloers, om te zien wat je daar allemaal meemaakt! Veel plezier!

xx Femke